Trafikalt grunnkurs

Grunnlaget til førerkortet

Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre, må du gjennomføre trafikalt grunnkurs. Trafikalt grunnkurs består av til sammen 17 undervisningstimer som fordeler seg på tre kurskvelder i klasserom, en kveld med førstehjelpskurs, og en kveld med mørkekjøring. Kurset er for alle under 25 år som ønsker å begynne og øvelseskjøre. Er du over 25 år trenger du kun å gjennomføre førstehjelpskurs og trafikant i mørket. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å gjennomføre hele trafikalt grunnkurs om du ønsker det.

Mørkedemonstrasjon handler om hvordan det er å være trafikant i mørket. Undervisningen foregår i perioden mellom oktober og mars og gjennomføres på kveldstid.
Alle som har førerkort, plikter å hjelpe til ved trafikkuhell.  Førstehjelpskurset vil gi deg innsikt i hva du skal gjøre hvis du er først til et skadested, og gi deg de riktige verktøyene til å kunne gjennomføre grunnleggende førstehjelp ved trafikkuhell.
Hele trafikalt grunnkurs vil gi deg en grunnleggende forståelse for hva det innebærer å være trafikant. Trafikalt grunnkurs skal bidra til å bygge opp om førerkortkandidatene som ansvarlige førere, som tar gode og trygge valg i trafikken, slik at ulykker unngås. Du må være minst 15 år for å kunne melde deg på trafikalt grunnkurs. Meld deg på trafikalt grunnkurs på knappen nedenfor.

Jeg vil bli elev

Priser

Trafikalt grunnkurs med førstehjelp 1600,-

Trafikant i mørket 1600,-

Førstehjelp 700,-

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.